måndag 20 augusti 2007

2 x 35 poäng

Pratade med Gunilla i dag. Första telefonsamtalet, första dagen på kontoret, efter fyra veckors semester, handlade om golf. Vi berättade för varandra om vår senaste golfrunda. Gunilla hade spelat på Öijareds gk och jag spelade på Norra banan i går. Jag har också spelat på Öijareds gk, men det var förra sommaren. Lite speciellt är det första hålet, där utslagsplatsen är byggd på taket till klubbhuset.

På webbplatsen beskrivs Parkbanan som "En av västsveriges vackraste banor med stålande utsikt över sjön Mjörn. Med första tee på klubbhusets gräsklädda tak, bjuder banan på en annorlunda naturupplevelse och en stor utmaning för alla golfspelare oavsett hcp. Invigd 1987, ombyggd år 2000.

För övrigt har restaurangen i klubbhuset ett fantastiskt julbord. Det är ju lite tidigt att planera julens begivenheter, men på serveringsborden fanns verkligen allt när jag var där för tre år sedan.

Men i alla fall hade Gunilla 35 p på Parkbanan och det är inte hennes hemmabana. Bra gjort. Även undertecknad lyckades att prestera 35 p i scorekortet. Det är roligt med golf när det går bra.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...