söndag 19 april 2009

Andra rundan för året

Ja då har den andra rundan för året genomförts. Efter att ha missat att det var städdag och tävling i dag så fick vi, Berit och Marie och jag vänta en och en halv timme för att komma ut på norra banan. Dessutom var det fyra gubbar som hade mage att dribbla med bollrännan och som flyttade våra bollar så vi fick vänta ytterligare. En viss irritation spred sig i vår boll men vi lät inte dem förstöra vår golfdag.

Banan ska ju göras om till mästerskapsbana och det märktes på flera hål. Träd som har fällts och stor områden med MUA. Hål 8 där var nästan en tredjedel av fairway en stor MUA och där gällde det att slå långt så att man kom förbi. På hål 16 var ett antal träd borttagna vilket gör hålet betydligt öppnare och ljusare, dock var det out of boundpinnar utsatta farligt nära vänsterkanten. Ett antal stora hål med rötter och stubbar lyckades vi i alla fall undvika.

Tröttheten kom sakta smygande och trots all styrketräning under vinterhalvåret var jag trött i slutet av rundan. Resultatet var inte det bästa i dag, men det ska ju bli bättre.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag skulle ha blivit galen på de där gubbarna. Starkt att kunna hålla igen, men ni bör anmäla deras tilltag.

En golfande dam... sa...

Ja Berit stegade in till receptionen och sade till, dessutom klev hon ner till gubbarna med bestämda steg och påtalade "Är det någon från receptionen som säger till er så är det jag som påpekat att ni har flyttat våra bollar och gjort fel. Sedan vände hon bara på klacken och gick...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...