söndag 25 april 2010

Scramble på St Jörgens gk

Gunilla och jag har tävlat i en scrambletävling på St Jörgens gk. Det gick bra ända till vår ena motspelare blev full efter ett antal starköl. Nåväl vi kan nog inte skylla allt på honom, en vinglig man som dock berömde vårt spel ett antal gånger. Han tyckte att golf och lördag hörde i hop, vilket jag inte alls håller med honom om. Cigarr och öl kl. 09...hmm, vissa har väl ont om tid, ska kombinera flera aktiviteter samtidigt....

Nej, den mängden öl på en tävling, och inte heller på sällskapsrundor heller för den delen, känns helt fel. Hans medspelare verkade inte heller tycka det var så trevligt. Han skämdes nog..

Som sagt spelet gick skapligt, banan var rätt tuff, kuperad, med en jättelång transportsträcka i nersförsbacke på ett av de första hålen. Greenerna var rätt värdelösa, skurna och hålade och väldigt ojämna. Vi puttade rätt så bra men sen vek bollen av en dm eller två när bollen närmade sig hålet.

Vi var rejält trötta och efter en lång prisutdelningsceremoni åkte vi hem till Gunilla och tog lite bubbel och snittar. Bättre taktik tycker jag.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...