söndag 9 september 2007

Sol i Borås

I dag gick jag ut med Anneli, Tommy och Fredrik på södra banan. Fredriks sambo Birgitta gick med som caddie och sällskap. F konstaterade att hans rundor denna säsong hade kostat honom 1000 kr styck. Ja så blir det ju när man inte spelar så ofta.

I dag var det i alla fall en underbara septemberdag med sol och härliga vindar. Både A och jag hade ju sänkt oss förrförra rundan och då är man inte riktigt säker hur spelet går efter det. Hon hade liksom jag (läs blogg om spel på Mark) en skräprunda precis efter sänkningsrundan. Varför är det så egentligen, att man inte kan hålla i och göra en bra runda nästkommand runda?

Jag spelade på 33 p, likaså gjorde T och A var inte mycket sämre hon, så vi var nöjda med golfen. Två streckade hål dock på de sista nio hålen, när bollen gick i vattnet två gånger. Men några långputtar slank i och det stärker ju alltid självförtroendet en del.

1 kommentar:

Anonym sa...

33p är bra.
1.000 kr per runda är däremot inte bra. Så kan man ju räkna såklart, men det ska man inte göra. Man betalar ju inte bara för att spela, man betalar ju för så mycket mer. För att få ha en klubbtillhörighet, för att vara försäkrad via förbundet, för att få tidningen Svensk Golf, för att känna samhörigheten med andra golfare osv. Vill man kan man ju börja räkna på vad klubborna i bagen kostar per runda. Så skulle man kunna hålla på, men till vilken nytta?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...