tisdag 10 september 2013

Master course på Borås gk

Ja då har jag äntligen spelat på den nya mästarbanan på Borås gk. Jag gick i en herrboll, där herrarna spelade från 57 och jag spelade på 45. Efter att ha spelat på norra banan ett antal år var det spännande att se hur man byggt om den äldsta banan. Banan har byggts om 2008-2011 och banarkitekter är Peter chamberlain och Karl-Oscar Seth.

Greenerna är större och snabbare än tidigare och det är svårt att få bollen att stanna på greenen när man väl fått upp bollen där. Här är banguiden. Det är  också fler bunkrar på banan, både större och brantare. En ny trevlig kaffestuga vid hål nio fanns på en liten höjd i stället för bredvid hål 10 som det var förr. Det var inte helt omöjligt att få några poäng på denna runda dock. 34 var ett av de bättre resultaten på länge. Vädret var strålande och man kunde inte klaga på någonting. En av herrarna sänkte sig efter att ha fått hela 42 poäng, grattis Micke.




måndag 2 september 2013

Högt betyg till Isabergs gk

Isabergs gk, västra banan får  högt betyg av sex golfande damer. Vi njöt av vår årliga golfhelg då vi hade bokat två rundor på Isabergs gk med trevligt boende på Hestravikens hotell och konferens.
Ett stort plus var vårt eftermiddagsspa med bubbelpol och bastu i angränsande hus till våra rum. Middagen var också helt till belåtenhet även om det var lite stojigt i lokalen. 
Jag besöker gärna Isaberg gk nästa år men lite tidigare på säsongen. Samma gäller Hestravikens hotell.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...