söndag 24 juni 2012

Golf på Kobergs och Bredareds gk

I veckan har jag spelat två rundor. Clas och jag var först på Kobergs gk, som tidigare hette Trollhättans gk. Vi spelade där 2009, det var ju ett tag sen, så jag fick läsa mitt eget blogginlägg  för att minnas lite mer av min upplevelse där. Det var i oktober det året men det var blåsigt även på denna runda, och poängen blev inte så lysande heller. Men vad gör väl det, nu är jag igång med golfen och det känns härligt!

Kvällen innan var vi på en av mina favoritrestauranger, Alberts kök och konferens, som också ligger i Trollhättan. De har ljuvlig mat, en helgvistelse kan rekommenderas och denna gång fick Clas och jag en middag bestående av gårdskyckling med risotto, rödvinssås och primörer. Till middagen ett välpassande rött vin från italien som inte finns på systembolaget. Jag har namnet på vinet nedskrivet. För och efterrätt är en självklarhet på denna restaurang.

Före midsommar spelade vi på den trevliga banan i Bredared. Eftersom det var på morgonen, på en vardag, (då vi har semester :-)) var det väldigt lite folk, lugnt och skönt. Ett hål, sexan, är numera omgjord. Hålet är nu ett par fyrahål med lätt kuperad fairway och en upphöjd green. Poängen var mindre trevlig, men men, det ska bli bättre.

Efter midsommar åkte vi förbi Holms gk. Vi spelade dock inte men tittade in i shopen. Ut kom jag med en ny svart ogiobag. Den får nu ersätta min gamla blåsvarta som fortfarande fungerar bra, den är bara lite sliten. Den åker ut på blocket när som helst.

tisdag 5 juni 2012

Golf i sikte

I morgon planerar jag att få till min första golfrunda för i år.

Ja jag vet, det är alldeles för sen start av golfsäsongen, i juni. Andra har spelat flera tävlingar, gjort hole in one och kommit i gång med golfsnacket och jag, ja vi får se om jag får till några poäng över huvudtaget på min första runda. Det är nästa så att man hoppas på så dåligt väder så att det går att avboka och slippa uppleva en trög start. Nej nu ska jag inte vara negativ! Jag kan spela golf, jag kan flyga....

Förhoppningsvis blir det en helt underbar dag med fint väder, vilket föredras förstås. Sen har jag alltid trevligt sällskap på mina rundor. Jag gillar mina golfvänner, saknar dem lite, hoppas även lära känna nya golfvänner i år.

Jag gillar ju golf skarpt, men har ju, som ni säkert vet, flyttat. Så all tid, både under helgerna och i veckorna, gått till packning, flyttning, städning. Solen har stekt och värmt i flera veckor, känns det som, och då har vi varit inne och jobbat. Ja ja...sommaren kommer nog tillbaka snart.

Det längtar jag efter nu.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...