onsdag 14 oktober 2009

Sista rundan för säsongen?

Var på Borås södra bana med Berit och gick ut vid 12-tiden. Kylan har kommit och det var ca 8 grader och vindstilla samt aningens sol denna lördag. Det var inte många entusiaster ute, men jag träffade Paulas man, lika glad som vanligt, som gick ut i bollen före oss och senare Clas med sina vänner. Spelet de första nio hålen gick inte alls bra, rundan startade med tre streck, på tvären! De nio sista gick betydligt bättre men då hade min kropp kylts ner lite grann och en mössa hade inte varit helt fel. Från några av hålen ser man banarbetet på norra banan som framskrider och provisoriska greener har börjat förberedas på södra. Ja säsongen börjar gå mot sitt slut och nu är det mer stryrketräning som gäller. Vi ses till våren 2010.

söndag 4 oktober 2009

Hård vind på Trollhättans gk

Trollhättans gk ligger vid Kobergs slott, och vid Vanderyds vatten, och är en park-, skogs- och seasidebana. Hösten är här och denna runda spelade Clas och jag i pinande vind, vilken styrde bollarna höger än vänster. Säsongen är snart slut och jag psleade med halva setet klubbor i barbag. De vackraste hålen låg vid sjön och därifrån såg man slottet på håll som var täckt med röd troligen murgröna. Spelet var inte på topp men det var en uppfriskande runda. Inget regn i alla fall.

Flera av mina vänner som står i kö till Borås gk har nu fått erbjudande att gå med i klubben. Kul. Norra banan har stängt och ombyggnationen är i full gång. 16 greener ska byggas om och det är ju inte gratis, ett antal miljoner kommer det att kosta. Södra banan, teknikbanan och pay and playbanan är fortfarande öppna. Kanske var detta den sista rundan för året, vi får väl se, denna helg regnade i alla fall nästan helt bort.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...